Stucwerk

Uw wanden en/of plafonds laten stucen door professionele- en ervaren stucadoors? Vraag direct een gratis offerte- of afspraak aan via de site.

Bel me terug?

Laat uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug!

Dienstverlening stucwerk

Met stucwerk zijn er vele mogelijkheden, welke het beste toegelicht kunnen worden tijdens een gesprek. Welke soort u het beste kunt gebruiken, hangt af van uw gebouw en wensen. U kunt ons inzetten voor nieuw stucwerk, maar ook voor renovatie van bestaand stucwerk.

Door onze kennis en vele jaren ervaring kunnen wij u een goed advies op maat geven. Verder bent u garant dat wij het stucwerk op professioneel niveau zullen aanbrengen. 

Soorten stucwerk

  • spackspuitwerk
  • sierpleister
  • raap- en pleisterwerk

Spackspuitwerk:

Bij spackspuitwerk wordt er een éénkleurige- en korrelachtige stuc aangebracht. De stuc wordt aangebracht met een machine, wat het een zeer efficiënte manier van werken maakt, wat ook weer terug te zien is in de voordelige prijs.

Sierpleister:

Wilt u een decoratieve afwerking, dan is sierpleister wellicht een goede keuze. De stuc kan in elke gewenste kleur aangebracht worden. Er zijn meerdere soorten sierpleister, die elk zorgen voor een andere structuur op uw muren. Veel gebruikte soorten zijn spachtelputz, rustiekputz en granol.

Raap- en pleisterwerk:

Wanneer u de wanden wilt verven of behangen, maar de wanden ruw of ongelijk zijn, kunt u onze stucadoors de wanden laten egaliseren met raap- of pleisterwerk. 

Mogen wij gratis- en vrijblijvend een scherpe offerte op maat voor u opmaken? Vraag direct een offerte aan!