Tegelwerk

Schakel onze professionele tegelzetters in voor het laten plaatsen van wand- en vloertegels, natuurstenen wanden- en vloeren, of mozaïek. 

Bel me terug?

Laat uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug!

Dienstverlening tegelwerken

  • wand- en vloertegels
  • natuursteen
  • mozaïek

Wand- en vloertegels

Klusbedrijf M.M.T werkt samen met TaZaT de tegelzetter en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wand- en vloertegels voor bijvoorbeeld de badkamer, toilet, keuken en woonkamer. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen op een strak eindresultaat wat in harmonie staat met de rest van uw interieur. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Natuursteen

Ook voor het plaatsen van natuurstenen wanden en vloeren kunt u een beroep doen op onze specialisaties. Wij plaatsen natuurstenen vloeren/wanden van graniet, marmer, kalksteen, leisteen en kwartsiet. Wij zullen u adviseren over de kleuren en soorten binnen de natuurstenen vloeren, zodat u een vloer kiest wat past bij uw wensen en budget.

Mozaïek

Mozaïek tegeltjes zijn toe te passen voor zowel vloeren als wanden. Er zijn vele soorten beschikbaar, elk met hun eigen uitstraling en eigenschappen. Een paar populaire soorten zijn glas-, natuursteen- en keramisch mozaïek. De mogelijkheden zijn oneindig en de tegelsoort kent vele voordelen, welke wij u graag zullen toelichten.

Advies

Klusbedrijf M.M.T informeert- en adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden wat betreft materiaalsoorten en kleuren. Door jarenlange ervaring kunt u rekenen op hoogwaardig advies en echt vakmanschap.

Mogen wij gratis- en vrijblijvend een scherpe offerte op maat voor u opmaken? Vraag direct een offerte aan!